Kjøpe eller selge Musiconomi ? Lær mer her


Musiconomi er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Musiconomi exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Musiconomi på coinmarketcap.com


Hvordan kjøpe Musiconomi ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Musiconomi . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Musiconomi på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Musiconomi der.


Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Musiconomi .

Hvordan selge Musiconomi ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Musiconomi . Søk på “sell Musiconomi ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.

Hva er Musiconomi ?

Musiconomi er en av de virtuelle internettvalutaene. Musiconomi eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Musiconomi helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Musiconomi sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Musiconomi -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Musiconomi sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Musiconomi . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Musiconomi lommebok eller wallet

Søk på Google etter Musiconomi wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Musiconomi i.

Hvordan bruke Musiconomi ?

Du finner ut av hvordan du bruker Musiconomi ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Musiconomi ?

Du kan lære om Musiconomi på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.

basicusKjøpe eller selge Musiconomi ? Lær mer her