Kjøpe eller selge Monster Byte ? Lær mer her

Monster Byte er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Monster Byte exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Monster Byte på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Monster Byte ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Monster Byte . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Monster Byte på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Monster Byte der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Monster Byte .

Hvordan selge Monster Byte ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Monster Byte . Søk på “sell Monster Byte ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Monster Byte ?

Monster Byte er en av de virtuelle internettvalutaene. Monster Byte eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Monster Byte helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Monster Byte sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Monster Byte -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Monster Byte sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Monster Byte . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Monster Byte lommebok eller wallet

Søk på Google etter Monster Byte wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Monster Byte i.Hvordan bruke Monster Byte ?

Du finner ut av hvordan du bruker Monster Byte ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Monster Byte ?

Du kan lære om Monster Byte på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.