Kjøpe eller selge Minereum ? Lær mer her

Minereum er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Minereum exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Minereum på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Minereum ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Minereum . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Minereum på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Minereum der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Minereum .

Hvordan selge Minereum ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Minereum . Søk på “sell Minereum ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Minereum ?

Minereum er en av de virtuelle internettvalutaene. Minereum eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Minereum helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Minereum sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Minereum -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Minereum sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Minereum . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Minereum lommebok eller wallet

Søk på Google etter Minereum wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Minereum i.Hvordan bruke Minereum ?

Du finner ut av hvordan du bruker Minereum ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Minereum ?

Du kan lære om Minereum på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.