Kjøpe eller selge Mincoin ? Lær mer her

Mincoin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Mincoin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Mincoin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Mincoin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Mincoin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Mincoin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Mincoin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Mincoin .

Hvordan selge Mincoin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Mincoin . Søk på “sell Mincoin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Mincoin ?

Mincoin er en av de virtuelle internettvalutaene. Mincoin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Mincoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Mincoin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Mincoin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Mincoin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Mincoin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Mincoin lommebok eller wallet

Søk på Google etter Mincoin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Mincoin i.Hvordan bruke Mincoin ?

Du finner ut av hvordan du bruker Mincoin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Mincoin ?

Du kan lære om Mincoin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.