Kjøpe eller selge Lykke ? Lær mer her

Lykke er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Lykke exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Lykke på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Lykke ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Lykke . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Lykke på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Lykke der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Lykke .

Hvordan selge Lykke ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Lykke . Søk på “sell Lykke ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Lykke ?

Lykke er en av de virtuelle internettvalutaene. Lykke eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Lykke helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Lykke sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Lykke -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Lykke sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Lykke . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Lykke lommebok eller wallet

Søk på Google etter Lykke wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Lykke i.Hvordan bruke Lykke ?

Du finner ut av hvordan du bruker Lykke ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Lykke ?

Du kan lære om Lykke på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.