Kjøpe eller selge LLToken ? Lær mer her

LLToken er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “LLToken exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for LLToken på coinmarketcap.comHvordan kjøpe LLToken ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe LLToken . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe LLToken på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av LLToken der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe LLToken .

Hvordan selge LLToken ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge LLToken . Søk på “sell LLToken ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er LLToken ?

LLToken er en av de virtuelle internettvalutaene. LLToken eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er LLToken helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger LLToken sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En LLToken -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt LLToken sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye LLToken . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

LLToken lommebok eller wallet

Søk på Google etter LLToken wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine LLToken i.Hvordan bruke LLToken ?

Du finner ut av hvordan du bruker LLToken ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om LLToken ?

Du kan lære om LLToken på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.