Kjøpe eller selge Link Platform ? Lær mer her

Link Platform er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Link Platform exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Link Platform på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Link Platform ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Link Platform . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Link Platform på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Link Platform der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Link Platform .

Hvordan selge Link Platform ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Link Platform . Søk på “sell Link Platform ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Link Platform ?

Link Platform er en av de virtuelle internettvalutaene. Link Platform eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Link Platform helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Link Platform sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Link Platform -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Link Platform sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Link Platform . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Link Platform lommebok eller wallet

Søk på Google etter Link Platform wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Link Platform i.Hvordan bruke Link Platform ?

Du finner ut av hvordan du bruker Link Platform ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Link Platform ?

Du kan lære om Link Platform på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.