Kjøpe eller selge LBRY Credits ? Lær mer her

LBRY Credits er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “LBRY Credits exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for LBRY Credits på coinmarketcap.comHvordan kjøpe LBRY Credits ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe LBRY Credits . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe LBRY Credits på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av LBRY Credits der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe LBRY Credits .

Hvordan selge LBRY Credits ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge LBRY Credits . Søk på “sell LBRY Credits ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er LBRY Credits ?

LBRY Credits er en av de virtuelle internettvalutaene. LBRY Credits eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er LBRY Credits helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger LBRY Credits sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En LBRY Credits -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt LBRY Credits sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye LBRY Credits . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

LBRY Credits lommebok eller wallet

Søk på Google etter LBRY Credits wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine LBRY Credits i.Hvordan bruke LBRY Credits ?

Du finner ut av hvordan du bruker LBRY Credits ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om LBRY Credits ?

Du kan lære om LBRY Credits på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.