Kjøpe eller selge LanaCoin ? Lær mer her

LanaCoin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “LanaCoin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for LanaCoin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe LanaCoin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe LanaCoin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe LanaCoin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av LanaCoin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe LanaCoin .

Hvordan selge LanaCoin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge LanaCoin . Søk på “sell LanaCoin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er LanaCoin ?

LanaCoin er en av de virtuelle internettvalutaene. LanaCoin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er LanaCoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger LanaCoin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En LanaCoin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt LanaCoin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye LanaCoin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

LanaCoin lommebok eller wallet

Søk på Google etter LanaCoin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine LanaCoin i.Hvordan bruke LanaCoin ?

Du finner ut av hvordan du bruker LanaCoin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om LanaCoin ?

Du kan lære om LanaCoin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.