Kjøpe eller selge KibiCoin ? Lær mer her

KibiCoin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “KibiCoin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for KibiCoin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe KibiCoin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe KibiCoin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe KibiCoin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av KibiCoin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe KibiCoin .

Hvordan selge KibiCoin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge KibiCoin . Søk på “sell KibiCoin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er KibiCoin ?

KibiCoin er en av de virtuelle internettvalutaene. KibiCoin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er KibiCoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger KibiCoin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En KibiCoin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt KibiCoin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye KibiCoin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

KibiCoin lommebok eller wallet

Søk på Google etter KibiCoin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine KibiCoin i.Hvordan bruke KibiCoin ?

Du finner ut av hvordan du bruker KibiCoin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om KibiCoin ?

Du kan lære om KibiCoin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.