Kjøpe eller selge Jin Coin ? Lær mer her

Jin Coin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Jin Coin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Jin Coin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Jin Coin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Jin Coin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Jin Coin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Jin Coin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Jin Coin .

Hvordan selge Jin Coin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Jin Coin . Søk på “sell Jin Coin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Jin Coin ?

Jin Coin er en av de virtuelle internettvalutaene. Jin Coin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Jin Coin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Jin Coin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Jin Coin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Jin Coin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Jin Coin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Jin Coin lommebok eller wallet

Søk på Google etter Jin Coin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Jin Coin i.Hvordan bruke Jin Coin ?

Du finner ut av hvordan du bruker Jin Coin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Jin Coin ?

Du kan lære om Jin Coin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.