Kjøpe eller selge Internet of Things ? Lær mer her

Internet of Things er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Internet of Things exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Internet of Things på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Internet of Things ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Internet of Things . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Internet of Things på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Internet of Things der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Internet of Things .

Hvordan selge Internet of Things ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Internet of Things . Søk på “sell Internet of Things ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Internet of Things ?

Internet of Things er en av de virtuelle internettvalutaene. Internet of Things eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Internet of Things helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Internet of Things sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Internet of Things -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Internet of Things sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Internet of Things . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Internet of Things lommebok eller wallet

Søk på Google etter Internet of Things wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Internet of Things i.Hvordan bruke Internet of Things ?

Du finner ut av hvordan du bruker Internet of Things ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Internet of Things ?

Du kan lære om Internet of Things på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.