Kjøpe eller selge Internet of People ? Lær mer her

Internet of People er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Internet of People exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Internet of People på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Internet of People ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Internet of People . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Internet of People på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Internet of People der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Internet of People .

Hvordan selge Internet of People ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Internet of People . Søk på “sell Internet of People ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Internet of People ?

Internet of People er en av de virtuelle internettvalutaene. Internet of People eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Internet of People helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Internet of People sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Internet of People -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Internet of People sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Internet of People . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Internet of People lommebok eller wallet

Søk på Google etter Internet of People wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Internet of People i.Hvordan bruke Internet of People ?

Du finner ut av hvordan du bruker Internet of People ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Internet of People ?

Du kan lære om Internet of People på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.