Kjøpe eller selge International Diamond ? Lær mer her

International Diamond er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “International Diamond exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for International Diamond på coinmarketcap.comHvordan kjøpe International Diamond ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe International Diamond . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe International Diamond på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av International Diamond der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe International Diamond .

Hvordan selge International Diamond ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge International Diamond . Søk på “sell International Diamond ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er International Diamond ?

International Diamond er en av de virtuelle internettvalutaene. International Diamond eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er International Diamond helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger International Diamond sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En International Diamond -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt International Diamond sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye International Diamond . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

International Diamond lommebok eller wallet

Søk på Google etter International Diamond wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine International Diamond i.Hvordan bruke International Diamond ?

Du finner ut av hvordan du bruker International Diamond ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om International Diamond ?

Du kan lære om International Diamond på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.