Kjøpe eller selge Infinity Economics ? Lær mer her

Infinity Economics er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Infinity Economics exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Infinity Economics på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Infinity Economics ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Infinity Economics . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Infinity Economics på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Infinity Economics der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Infinity Economics .

Hvordan selge Infinity Economics ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Infinity Economics . Søk på “sell Infinity Economics ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Infinity Economics ?

Infinity Economics er en av de virtuelle internettvalutaene. Infinity Economics eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Infinity Economics helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Infinity Economics sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Infinity Economics -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Infinity Economics sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Infinity Economics . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Infinity Economics lommebok eller wallet

Søk på Google etter Infinity Economics wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Infinity Economics i.Hvordan bruke Infinity Economics ?

Du finner ut av hvordan du bruker Infinity Economics ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Infinity Economics ?

Du kan lære om Infinity Economics på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.