Kjøpe eller selge Infinitecoin ? Lær mer her

Infinitecoin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Infinitecoin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Infinitecoin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Infinitecoin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Infinitecoin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Infinitecoin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Infinitecoin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Infinitecoin .

Hvordan selge Infinitecoin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Infinitecoin . Søk på “sell Infinitecoin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Infinitecoin ?

Infinitecoin er en av de virtuelle internettvalutaene. Infinitecoin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Infinitecoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Infinitecoin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Infinitecoin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Infinitecoin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Infinitecoin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Infinitecoin lommebok eller wallet

Søk på Google etter Infinitecoin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Infinitecoin i.Hvordan bruke Infinitecoin ?

Du finner ut av hvordan du bruker Infinitecoin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Infinitecoin ?

Du kan lære om Infinitecoin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.