Kjøpe eller selge India Coin ? Lær mer her


India Coin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “India Coin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for India Coin på coinmarketcap.com


Hvordan kjøpe India Coin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe India Coin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe India Coin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av India Coin der.


Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe India Coin .

Hvordan selge India Coin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge India Coin . Søk på “sell India Coin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.

Hva er India Coin ?

India Coin er en av de virtuelle internettvalutaene. India Coin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er India Coin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger India Coin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En India Coin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt India Coin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye India Coin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

India Coin lommebok eller wallet

Søk på Google etter India Coin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine India Coin i.

Hvordan bruke India Coin ?

Du finner ut av hvordan du bruker India Coin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om India Coin ?

Du kan lære om India Coin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.

basicusKjøpe eller selge India Coin ? Lær mer her