Kjøpe eller selge Independent Money System ? Lær mer her

Independent Money System er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Independent Money System exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Independent Money System på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Independent Money System ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Independent Money System . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Independent Money System på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Independent Money System der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Independent Money System .

Hvordan selge Independent Money System ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Independent Money System . Søk på “sell Independent Money System ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Independent Money System ?

Independent Money System er en av de virtuelle internettvalutaene. Independent Money System eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Independent Money System helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Independent Money System sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Independent Money System -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Independent Money System sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Independent Money System . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Independent Money System lommebok eller wallet

Søk på Google etter Independent Money System wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Independent Money System i.Hvordan bruke Independent Money System ?

Du finner ut av hvordan du bruker Independent Money System ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Independent Money System ?

Du kan lære om Independent Money System på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.