Kjøpe eller selge iExec RLC ? Lær mer her

iExec RLC er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “iExec RLC exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for iExec RLC på coinmarketcap.comHvordan kjøpe iExec RLC ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe iExec RLC . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe iExec RLC på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av iExec RLC der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe iExec RLC .

Hvordan selge iExec RLC ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge iExec RLC . Søk på “sell iExec RLC ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er iExec RLC ?

iExec RLC er en av de virtuelle internettvalutaene. iExec RLC eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er iExec RLC helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger iExec RLC sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En iExec RLC -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt iExec RLC sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye iExec RLC . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

iExec RLC lommebok eller wallet

Søk på Google etter iExec RLC wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine iExec RLC i.Hvordan bruke iExec RLC ?

Du finner ut av hvordan du bruker iExec RLC ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om iExec RLC ?

Du kan lære om iExec RLC på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.