Kjøpe eller selge iBank ? Lær mer her

iBank er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “iBank exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for iBank på coinmarketcap.comHvordan kjøpe iBank ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe iBank . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe iBank på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av iBank der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe iBank .

Hvordan selge iBank ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge iBank . Søk på “sell iBank ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er iBank ?

iBank er en av de virtuelle internettvalutaene. iBank eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er iBank helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger iBank sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En iBank -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt iBank sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye iBank . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

iBank lommebok eller wallet

Søk på Google etter iBank wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine iBank i.Hvordan bruke iBank ?

Du finner ut av hvordan du bruker iBank ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om iBank ?

Du kan lære om iBank på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.