Kjøpe eller selge I0Coin ? Lær mer her

I0Coin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “I0Coin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for I0Coin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe I0Coin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe I0Coin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe I0Coin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av I0Coin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe I0Coin .

Hvordan selge I0Coin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge I0Coin . Søk på “sell I0Coin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er I0Coin ?

I0Coin er en av de virtuelle internettvalutaene. I0Coin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er I0Coin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger I0Coin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En I0Coin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt I0Coin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye I0Coin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

I0Coin lommebok eller wallet

Søk på Google etter I0Coin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine I0Coin i.Hvordan bruke I0Coin ?

Du finner ut av hvordan du bruker I0Coin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om I0Coin ?

Du kan lære om I0Coin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.