Kjøpe eller selge I/O Coin ? Lær mer her

I/O Coin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “I/O Coin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for I/O Coin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe I/O Coin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe I/O Coin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe I/O Coin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av I/O Coin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe I/O Coin .

Hvordan selge I/O Coin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge I/O Coin . Søk på “sell I/O Coin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er I/O Coin ?

I/O Coin er en av de virtuelle internettvalutaene. I/O Coin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er I/O Coin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger I/O Coin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En I/O Coin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt I/O Coin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye I/O Coin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

I/O Coin lommebok eller wallet

Søk på Google etter I/O Coin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine I/O Coin i.Hvordan bruke I/O Coin ?

Du finner ut av hvordan du bruker I/O Coin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om I/O Coin ?

Du kan lære om I/O Coin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.