Kjøpe eller selge Hubii Network ? Lær mer her

Hubii Network er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Hubii Network exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Hubii Network på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Hubii Network ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Hubii Network . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Hubii Network på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Hubii Network der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Hubii Network .

Hvordan selge Hubii Network ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Hubii Network . Søk på “sell Hubii Network ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Hubii Network ?

Hubii Network er en av de virtuelle internettvalutaene. Hubii Network eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Hubii Network helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Hubii Network sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Hubii Network -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Hubii Network sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Hubii Network . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Hubii Network lommebok eller wallet

Søk på Google etter Hubii Network wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Hubii Network i.Hvordan bruke Hubii Network ?

Du finner ut av hvordan du bruker Hubii Network ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Hubii Network ?

Du kan lære om Hubii Network på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.