Kjøpe eller selge Hive ? Lær mer her

Hive er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Hive exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Hive på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Hive ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Hive . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Hive på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Hive der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Hive .

Hvordan selge Hive ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Hive . Søk på “sell Hive ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Hive ?

Hive er en av de virtuelle internettvalutaene. Hive eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Hive helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Hive sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Hive -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Hive sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Hive . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Hive lommebok eller wallet

Søk på Google etter Hive wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Hive i.Hvordan bruke Hive ?

Du finner ut av hvordan du bruker Hive ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Hive ?

Du kan lære om Hive på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.