Kjøpe eller selge High Voltage ? Lær mer her


High Voltage er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “High Voltage exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for High Voltage på coinmarketcap.com


Hvordan kjøpe High Voltage ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe High Voltage . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe High Voltage på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av High Voltage der.


Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe High Voltage .

Hvordan selge High Voltage ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge High Voltage . Søk på “sell High Voltage ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.

Hva er High Voltage ?

High Voltage er en av de virtuelle internettvalutaene. High Voltage eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er High Voltage helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger High Voltage sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En High Voltage -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt High Voltage sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye High Voltage . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

High Voltage lommebok eller wallet

Søk på Google etter High Voltage wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine High Voltage i.

Hvordan bruke High Voltage ?

Du finner ut av hvordan du bruker High Voltage ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om High Voltage ?

Du kan lære om High Voltage på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.

basicusKjøpe eller selge High Voltage ? Lær mer her