Kjøpe eller selge GulfCoin ? Lær mer her

GulfCoin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “GulfCoin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for GulfCoin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe GulfCoin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe GulfCoin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe GulfCoin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av GulfCoin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe GulfCoin .

Hvordan selge GulfCoin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge GulfCoin . Søk på “sell GulfCoin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er GulfCoin ?

GulfCoin er en av de virtuelle internettvalutaene. GulfCoin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er GulfCoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger GulfCoin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En GulfCoin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt GulfCoin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye GulfCoin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

GulfCoin lommebok eller wallet

Søk på Google etter GulfCoin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine GulfCoin i.Hvordan bruke GulfCoin ?

Du finner ut av hvordan du bruker GulfCoin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om GulfCoin ?

Du kan lære om GulfCoin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.