Kjøpe eller selge Growers International ? Lær mer her

Growers International er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Growers International exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Growers International på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Growers International ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Growers International . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Growers International på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Growers International der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Growers International .

Hvordan selge Growers International ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Growers International . Søk på “sell Growers International ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Growers International ?

Growers International er en av de virtuelle internettvalutaene. Growers International eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Growers International helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Growers International sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Growers International -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Growers International sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Growers International . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Growers International lommebok eller wallet

Søk på Google etter Growers International wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Growers International i.Hvordan bruke Growers International ?

Du finner ut av hvordan du bruker Growers International ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Growers International ?

Du kan lære om Growers International på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.