Kjøpe eller selge Golos Gold ? Lær mer her

Golos Gold er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Golos Gold exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Golos Gold på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Golos Gold ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Golos Gold . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Golos Gold på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Golos Gold der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Golos Gold .

Hvordan selge Golos Gold ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Golos Gold . Søk på “sell Golos Gold ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Golos Gold ?

Golos Gold er en av de virtuelle internettvalutaene. Golos Gold eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Golos Gold helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Golos Gold sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Golos Gold -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Golos Gold sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Golos Gold . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Golos Gold lommebok eller wallet

Søk på Google etter Golos Gold wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Golos Gold i.Hvordan bruke Golos Gold ?

Du finner ut av hvordan du bruker Golos Gold ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Golos Gold ?

Du kan lære om Golos Gold på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.