Kjøpe eller selge GoldBlocks ? Lær mer her

GoldBlocks er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “GoldBlocks exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for GoldBlocks på coinmarketcap.comHvordan kjøpe GoldBlocks ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe GoldBlocks . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe GoldBlocks på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av GoldBlocks der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe GoldBlocks .

Hvordan selge GoldBlocks ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge GoldBlocks . Søk på “sell GoldBlocks ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er GoldBlocks ?

GoldBlocks er en av de virtuelle internettvalutaene. GoldBlocks eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er GoldBlocks helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger GoldBlocks sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En GoldBlocks -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt GoldBlocks sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye GoldBlocks . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

GoldBlocks lommebok eller wallet

Søk på Google etter GoldBlocks wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine GoldBlocks i.Hvordan bruke GoldBlocks ?

Du finner ut av hvordan du bruker GoldBlocks ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om GoldBlocks ?

Du kan lære om GoldBlocks på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.