Kjøpe eller selge Global Tour Coin ? Lær mer her

Global Tour Coin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Global Tour Coin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Global Tour Coin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Global Tour Coin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Global Tour Coin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Global Tour Coin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Global Tour Coin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Global Tour Coin .

Hvordan selge Global Tour Coin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Global Tour Coin . Søk på “sell Global Tour Coin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Global Tour Coin ?

Global Tour Coin er en av de virtuelle internettvalutaene. Global Tour Coin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Global Tour Coin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Global Tour Coin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Global Tour Coin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Global Tour Coin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Global Tour Coin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Global Tour Coin lommebok eller wallet

Søk på Google etter Global Tour Coin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Global Tour Coin i.Hvordan bruke Global Tour Coin ?

Du finner ut av hvordan du bruker Global Tour Coin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Global Tour Coin ?

Du kan lære om Global Tour Coin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.