Kjøpe eller selge Global Business Revolution ? Lær mer her

Global Business Revolution er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Global Business Revolution exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Global Business Revolution på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Global Business Revolution ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Global Business Revolution . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Global Business Revolution på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Global Business Revolution der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Global Business Revolution .

Hvordan selge Global Business Revolution ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Global Business Revolution . Søk på “sell Global Business Revolution ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Global Business Revolution ?

Global Business Revolution er en av de virtuelle internettvalutaene. Global Business Revolution eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Global Business Revolution helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Global Business Revolution sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Global Business Revolution -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Global Business Revolution sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Global Business Revolution . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Global Business Revolution lommebok eller wallet

Søk på Google etter Global Business Revolution wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Global Business Revolution i.Hvordan bruke Global Business Revolution ?

Du finner ut av hvordan du bruker Global Business Revolution ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Global Business Revolution ?

Du kan lære om Global Business Revolution på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.