Kjøpe eller selge GAY Money ? Lær mer her

GAY Money er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “GAY Money exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for GAY Money på coinmarketcap.comHvordan kjøpe GAY Money ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe GAY Money . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe GAY Money på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av GAY Money der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe GAY Money .

Hvordan selge GAY Money ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge GAY Money . Søk på “sell GAY Money ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er GAY Money ?

GAY Money er en av de virtuelle internettvalutaene. GAY Money eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er GAY Money helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger GAY Money sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En GAY Money -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt GAY Money sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye GAY Money . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

GAY Money lommebok eller wallet

Søk på Google etter GAY Money wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine GAY Money i.Hvordan bruke GAY Money ?

Du finner ut av hvordan du bruker GAY Money ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om GAY Money ?

Du kan lære om GAY Money på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.