Kjøpe eller selge Gas ? Lær mer her

Gas er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Gas exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Gas på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Gas ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Gas . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Gas på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Gas der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Gas .

Hvordan selge Gas ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Gas . Søk på “sell Gas ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Gas ?

Gas er en av de virtuelle internettvalutaene. Gas eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Gas helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Gas sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Gas -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Gas sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Gas . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Gas lommebok eller wallet

Søk på Google etter Gas wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Gas i.Hvordan bruke Gas ?

Du finner ut av hvordan du bruker Gas ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Gas ?

Du kan lære om Gas på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.