Kjøpe eller selge G3N ? Lær mer her

G3N er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “G3N exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for G3N på coinmarketcap.comHvordan kjøpe G3N ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe G3N . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe G3N på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av G3N der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe G3N .

Hvordan selge G3N ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge G3N . Søk på “sell G3N ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er G3N ?

G3N er en av de virtuelle internettvalutaene. G3N eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er G3N helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger G3N sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En G3N -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt G3N sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye G3N . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

G3N lommebok eller wallet

Søk på Google etter G3N wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine G3N i.Hvordan bruke G3N ?

Du finner ut av hvordan du bruker G3N ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om G3N ?

Du kan lære om G3N på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.