Kjøpe eller selge Footy Cash ? Lær mer her

Footy Cash er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Footy Cash exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Footy Cash på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Footy Cash ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Footy Cash . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Footy Cash på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Footy Cash der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Footy Cash .

Hvordan selge Footy Cash ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Footy Cash . Søk på “sell Footy Cash ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Footy Cash ?

Footy Cash er en av de virtuelle internettvalutaene. Footy Cash eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Footy Cash helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Footy Cash sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Footy Cash -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Footy Cash sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Footy Cash . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Footy Cash lommebok eller wallet

Søk på Google etter Footy Cash wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Footy Cash i.Hvordan bruke Footy Cash ?

Du finner ut av hvordan du bruker Footy Cash ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Footy Cash ?

Du kan lære om Footy Cash på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.