Kjøpe eller selge FlappyCoin ? Lær mer her

FlappyCoin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “FlappyCoin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for FlappyCoin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe FlappyCoin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe FlappyCoin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe FlappyCoin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av FlappyCoin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe FlappyCoin .

Hvordan selge FlappyCoin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge FlappyCoin . Søk på “sell FlappyCoin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er FlappyCoin ?

FlappyCoin er en av de virtuelle internettvalutaene. FlappyCoin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er FlappyCoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger FlappyCoin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En FlappyCoin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt FlappyCoin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye FlappyCoin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

FlappyCoin lommebok eller wallet

Søk på Google etter FlappyCoin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine FlappyCoin i.Hvordan bruke FlappyCoin ?

Du finner ut av hvordan du bruker FlappyCoin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om FlappyCoin ?

Du kan lære om FlappyCoin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.