Kjøpe eller selge First Bitcoin ? Lær mer her

First Bitcoin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “First Bitcoin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for First Bitcoin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe First Bitcoin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe First Bitcoin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe First Bitcoin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av First Bitcoin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe First Bitcoin .

Hvordan selge First Bitcoin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge First Bitcoin . Søk på “sell First Bitcoin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er First Bitcoin ?

First Bitcoin er en av de virtuelle internettvalutaene. First Bitcoin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er First Bitcoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger First Bitcoin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En First Bitcoin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt First Bitcoin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye First Bitcoin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

First Bitcoin lommebok eller wallet

Søk på Google etter First Bitcoin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine First Bitcoin i.Hvordan bruke First Bitcoin ?

Du finner ut av hvordan du bruker First Bitcoin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om First Bitcoin ?

Du kan lære om First Bitcoin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.