Kjøpe eller selge FinCoin ? Lær mer her

FinCoin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “FinCoin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for FinCoin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe FinCoin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe FinCoin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe FinCoin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av FinCoin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe FinCoin .

Hvordan selge FinCoin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge FinCoin . Søk på “sell FinCoin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er FinCoin ?

FinCoin er en av de virtuelle internettvalutaene. FinCoin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er FinCoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger FinCoin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En FinCoin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt FinCoin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye FinCoin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

FinCoin lommebok eller wallet

Søk på Google etter FinCoin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine FinCoin i.Hvordan bruke FinCoin ?

Du finner ut av hvordan du bruker FinCoin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om FinCoin ?

Du kan lære om FinCoin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.