Kjøpe eller selge Ethereum Cash ? Lær mer her

Ethereum Cash er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Ethereum Cash exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Ethereum Cash på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Ethereum Cash ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Ethereum Cash . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Ethereum Cash på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Ethereum Cash der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Ethereum Cash .

Hvordan selge Ethereum Cash ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Ethereum Cash . Søk på “sell Ethereum Cash ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Ethereum Cash ?

Ethereum Cash er en av de virtuelle internettvalutaene. Ethereum Cash eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Ethereum Cash helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Ethereum Cash sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Ethereum Cash -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Ethereum Cash sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Ethereum Cash . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Ethereum Cash lommebok eller wallet

Søk på Google etter Ethereum Cash wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Ethereum Cash i.Hvordan bruke Ethereum Cash ?

Du finner ut av hvordan du bruker Ethereum Cash ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Ethereum Cash ?

Du kan lære om Ethereum Cash på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.