Kjøpe eller selge EOT Token ? Lær mer her

EOT Token er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “EOT Token exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for EOT Token på coinmarketcap.comHvordan kjøpe EOT Token ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe EOT Token . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe EOT Token på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av EOT Token der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe EOT Token .

Hvordan selge EOT Token ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge EOT Token . Søk på “sell EOT Token ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er EOT Token ?

EOT Token er en av de virtuelle internettvalutaene. EOT Token eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er EOT Token helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger EOT Token sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En EOT Token -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt EOT Token sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye EOT Token . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

EOT Token lommebok eller wallet

Søk på Google etter EOT Token wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine EOT Token i.Hvordan bruke EOT Token ?

Du finner ut av hvordan du bruker EOT Token ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om EOT Token ?

Du kan lære om EOT Token på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.