Kjøpe eller selge Emercoin ? Lær mer her


Emercoin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Emercoin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Emercoin på coinmarketcap.com


Hvordan kjøpe Emercoin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Emercoin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Emercoin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Emercoin der.


Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Emercoin .

Hvordan selge Emercoin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Emercoin . Søk på “sell Emercoin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.

Hva er Emercoin ?

Emercoin er en av de virtuelle internettvalutaene. Emercoin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Emercoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Emercoin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Emercoin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Emercoin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Emercoin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Emercoin lommebok eller wallet

Søk på Google etter Emercoin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Emercoin i.

Hvordan bruke Emercoin ?

Du finner ut av hvordan du bruker Emercoin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Emercoin ?

Du kan lære om Emercoin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.

basicusKjøpe eller selge Emercoin ? Lær mer her