Kjøpe eller selge ECC ? Lær mer her

ECC er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “ECC exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for ECC på coinmarketcap.comHvordan kjøpe ECC ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe ECC . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe ECC på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av ECC der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe ECC .

Hvordan selge ECC ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge ECC . Søk på “sell ECC ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er ECC ?

ECC er en av de virtuelle internettvalutaene. ECC eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er ECC helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger ECC sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En ECC -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt ECC sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye ECC . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

ECC lommebok eller wallet

Søk på Google etter ECC wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine ECC i.Hvordan bruke ECC ?

Du finner ut av hvordan du bruker ECC ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om ECC ?

Du kan lære om ECC på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.