Kjøpe eller selge DT Token ? Lær mer her


DT Token er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “DT Token exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for DT Token på coinmarketcap.com


Hvordan kjøpe DT Token ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe DT Token . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe DT Token på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av DT Token der.


Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe DT Token .

Hvordan selge DT Token ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge DT Token . Søk på “sell DT Token ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.

Hva er DT Token ?

DT Token er en av de virtuelle internettvalutaene. DT Token eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er DT Token helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger DT Token sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En DT Token -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt DT Token sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye DT Token . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

DT Token lommebok eller wallet

Søk på Google etter DT Token wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine DT Token i.

Hvordan bruke DT Token ?

Du finner ut av hvordan du bruker DT Token ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om DT Token ?

Du kan lære om DT Token på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.

basicusKjøpe eller selge DT Token ? Lær mer her