Kjøpe eller selge Dix Asset ? Lær mer her

Dix Asset er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Dix Asset exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Dix Asset på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Dix Asset ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Dix Asset . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Dix Asset på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Dix Asset der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Dix Asset .

Hvordan selge Dix Asset ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Dix Asset . Søk på “sell Dix Asset ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Dix Asset ?

Dix Asset er en av de virtuelle internettvalutaene. Dix Asset eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Dix Asset helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Dix Asset sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Dix Asset -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Dix Asset sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Dix Asset . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Dix Asset lommebok eller wallet

Søk på Google etter Dix Asset wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Dix Asset i.Hvordan bruke Dix Asset ?

Du finner ut av hvordan du bruker Dix Asset ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Dix Asset ?

Du kan lære om Dix Asset på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.