Kjøpe eller selge Digital Rupees ? Lær mer her

Digital Rupees er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Digital Rupees exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Digital Rupees på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Digital Rupees ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Digital Rupees . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Digital Rupees på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Digital Rupees der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Digital Rupees .

Hvordan selge Digital Rupees ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Digital Rupees . Søk på “sell Digital Rupees ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Digital Rupees ?

Digital Rupees er en av de virtuelle internettvalutaene. Digital Rupees eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Digital Rupees helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Digital Rupees sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Digital Rupees -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Digital Rupees sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Digital Rupees . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Digital Rupees lommebok eller wallet

Søk på Google etter Digital Rupees wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Digital Rupees i.Hvordan bruke Digital Rupees ?

Du finner ut av hvordan du bruker Digital Rupees ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Digital Rupees ?

Du kan lære om Digital Rupees på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.