Kjøpe eller selge Digital Money Bits ? Lær mer her

Digital Money Bits er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Digital Money Bits exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Digital Money Bits på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Digital Money Bits ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Digital Money Bits . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Digital Money Bits på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Digital Money Bits der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Digital Money Bits .

Hvordan selge Digital Money Bits ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Digital Money Bits . Søk på “sell Digital Money Bits ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Digital Money Bits ?

Digital Money Bits er en av de virtuelle internettvalutaene. Digital Money Bits eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Digital Money Bits helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Digital Money Bits sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Digital Money Bits -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Digital Money Bits sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Digital Money Bits . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Digital Money Bits lommebok eller wallet

Søk på Google etter Digital Money Bits wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Digital Money Bits i.Hvordan bruke Digital Money Bits ?

Du finner ut av hvordan du bruker Digital Money Bits ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Digital Money Bits ?

Du kan lære om Digital Money Bits på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.