Kjøpe eller selge Digital Credits ? Lær mer her

Digital Credits er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Digital Credits exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Digital Credits på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Digital Credits ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Digital Credits . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Digital Credits på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Digital Credits der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Digital Credits .

Hvordan selge Digital Credits ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Digital Credits . Søk på “sell Digital Credits ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Digital Credits ?

Digital Credits er en av de virtuelle internettvalutaene. Digital Credits eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Digital Credits helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Digital Credits sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Digital Credits -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Digital Credits sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Digital Credits . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Digital Credits lommebok eller wallet

Søk på Google etter Digital Credits wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Digital Credits i.Hvordan bruke Digital Credits ?

Du finner ut av hvordan du bruker Digital Credits ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Digital Credits ?

Du kan lære om Digital Credits på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.