Kjøpe eller selge Digital Bullion? Lær mer her

Digital Bullion er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Digital Bullion exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Digital Bullion på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Digital Bullion?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Digital Bullion. Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Digital Bullion på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Digital Bullion der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Digital Bullion.

Hvordan selge Digital Bullion?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Digital Bullion. Søk på “sell Digital Bullion” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Digital Bullion?

Digital Bullion er en av de virtuelle internettvalutaene. Digital Bullion eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Digital Bullion helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Digital Bullion sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Digital Bullion-transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Digital Bullion sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Digital Bullion. Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Digital Bullion lommebok eller wallet

Søk på Google etter Digital Bullion wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Digital Bullion i.Hvordan bruke Digital Bullion?

Du finner ut av hvordan du bruker Digital Bullion ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Digital Bullion?

Du kan lære om Digital Bullion på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.