Kjøpe eller selge CryptoEscudo ? Lær mer her

CryptoEscudo er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “CryptoEscudo exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for CryptoEscudo på coinmarketcap.comHvordan kjøpe CryptoEscudo ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe CryptoEscudo . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe CryptoEscudo på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av CryptoEscudo der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe CryptoEscudo .

Hvordan selge CryptoEscudo ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge CryptoEscudo . Søk på “sell CryptoEscudo ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er CryptoEscudo ?

CryptoEscudo er en av de virtuelle internettvalutaene. CryptoEscudo eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er CryptoEscudo helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger CryptoEscudo sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En CryptoEscudo -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt CryptoEscudo sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye CryptoEscudo . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

CryptoEscudo lommebok eller wallet

Søk på Google etter CryptoEscudo wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine CryptoEscudo i.Hvordan bruke CryptoEscudo ?

Du finner ut av hvordan du bruker CryptoEscudo ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om CryptoEscudo ?

Du kan lære om CryptoEscudo på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.