Kjøpe eller selge CoExistCoin ? Lær mer her


CoExistCoin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “CoExistCoin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for CoExistCoin på coinmarketcap.com


Hvordan kjøpe CoExistCoin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe CoExistCoin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe CoExistCoin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av CoExistCoin der.


Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe CoExistCoin .

Hvordan selge CoExistCoin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge CoExistCoin . Søk på “sell CoExistCoin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.

Hva er CoExistCoin ?

CoExistCoin er en av de virtuelle internettvalutaene. CoExistCoin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er CoExistCoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger CoExistCoin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En CoExistCoin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt CoExistCoin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye CoExistCoin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

CoExistCoin lommebok eller wallet

Søk på Google etter CoExistCoin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine CoExistCoin i.

Hvordan bruke CoExistCoin ?

Du finner ut av hvordan du bruker CoExistCoin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om CoExistCoin ?

Du kan lære om CoExistCoin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.

basicusKjøpe eller selge CoExistCoin ? Lær mer her